Aktiv365 har fått et nytt familiemedlem: Hot Yoga Bergen!

Aktiv 365 åpnet i fjor høst hot yoga sal ved sitt senter på Paradis. Det gav suksess. Nå er vi  igang med hot yoga ved senteret på Straume. På Sotra finnes det ikke et slikt tilbud og det er veldig godt mottatt blant medlemmene våre. 1 oktober overtok også Aktiv365 driften av Hot Yoga Bergen. Vi er sikre på at yoga er en treningsform som har kommet for å bli!!

Om Hot Yoga Bergen.
Hot Yoga Bergen har allerede eksistert i 10 år. Senteret ligger i O J Brochsgate 16 c på Møhlenpris.  Vi er glade for muligheten til å videreføre dette. På Hot Yoga Bergen har våre kunder muligheten for en oase bare av yoga, 21 timer i uken, med en enda større mulighet for ro og stillhet enn på de andre sentrene.

Hvorfor satse på yoga?
Søstrene Tangerås som eier treningskjeden uttalte så tidlig som på 90 tallet sin drøm om å skape det komplette trenings- og velværesenter. Yoga er et naturlig bindeledd mellom trening og velvære og passer derfor perfekt inn i drømmen og konseptet vårt. Vi har tilbudt yoga siden 2003  og ser at flere og flere lar seg begeistre av treningsformen. Alle 3 søstrene underviser i yoga. Vi er i kjeden opptatt av å inspirere til aktiv livsstil. Det gir bedre livskvalitet. Vi ser også at i tillegg til aktivitet vokser det frem behov i en travel hverdag å kunne søke ro og stillhet. Så hvorfor ikke satse på en aktivitet som forskningen dokumenterer har effekt både fysisk og psykisk helse? Det er dobbel effekt og super livskvalitet det!!

Tilslutt må det også nevnes at vi selvfølgelig ønsker skille oss fra konkurrenter. Vi er veldig stolte av å tilby et svært allsidig  tilbud med svært høy faglig kompetanse, nå også i yoga.

Oppgrader ditt medlemskap til å inkludere Hot Yoga Bergen ved å sende oss en e-post: post@aktiv365.com
Har du spørsmål om yoga, send e-post til: yoga@aktiv365.com

Besøk nettsiden til HotYoga Bergen

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler