Kurs og aktiviteter i Aktiv365

Svømmekurs for barn

Våre populære svømmekurs er lagt opp etter Norges Svømmeforbunds svømmemerker og progresjonsmønster, og holdes av toppkvalifiserte instruktører. Her kan barna legge en god base for å bli trygge og dyktige svømmere. Aktiv365 tilbyr vann, hval, skilpadde, pingvin og selunge som er de fem første kurstyper i progresjonsrekken. Ved påmelding får du en oversikt over akkurat de kurstypene for at du skal kunne velge kurset som er best tilpasset ditt barn. Husk at barn på kurs tilpasset deres eget nivå har størst glede og progresjon. 

Ved spørsmål, kontakt kursansvarlig Kay Rott: sk@aktiv365.com / 94887238

Svømmekurs for voksne

På dette kurset skal voksne ha mulighet til å lære seg grunnleggende teknikk for crawl, samt øvelser og leker for selv å kunne videreutvikle svømmeteknikken etter endt kurs. Dette kurset er også en utmerket mulighet til å bli med i gruppen Aktiv365 Triathlon. Dette kurset er ikke egnet for voksne med vannskrekk. Ta kontakt om du ønsker personlig trener for svømmetrening.

Ved spørsmål, kontakt kursansvarlig Kay Rott: sk@aktiv365.com / 94887238

Aktiv fritidsordning (AFO)

AFO tilbys på Aktiv365 Paradis. Alle påmeldinger skal skje elektronisk gjennom deltager.no Påmelding gjelder et semester om gangen (august – desember).
Ved påmelding til AFO har du 30 dagers fornøydhetsgaranti.
Program for AFO
13.00: AFO åpner og barna er hjertelig velkommen. Barna er i MiniParadis hvor de kan spise medbrakt matpakke, spiller bordtennis eller bare slappe av.
14.00– 14.45: Aktivitet #1 Barna vil bli instruert i tennis av kvalifiserte tennistrenere. Dersom barna ikke har egen tennisracket kan dette lånes hos oss.
14.45 – 15.00: Pause (vi serverer frukt til alle barna)
15.00 – 15.45: Aktivitet #2 Her vil det bli instruert i ulike idretter fra uke til uke. Barna vil få informasjon om aktivitet senest uken i forveien.
16.00: AFO avsluttes.
For mer informasjon og påmelding, gå til deltager.no

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Kurskalender
Spennende kurs for alle