Yoga og Pilates

Oversikten viser timer som tilbys på Aktiv365 Paradis, Sandsli og Straume. Enkelte timer tilbys kun på utvalgte sentre. For større utvalg av yogatimer, les mer om HotYoga Bergen

Tilbake til oversikt over gruppetrening

YOGA 
Denne klassen har fokus på Hatha yogaens fysiske øvelser og avspenning. De fysiske øvelsene styrker og avspenner kroppen. Vi jobber både med bevegelighet og styrke. Vi ønsker å gi deg en avstressende totalopplevelse. Klassen passer for nybegynnere samt de som har vært borti yoga tidligere.

HOT YOGA 
HOT YOGA er en YOGAklasse i oppvarmet rom med temperatur omkring 35 grader. Vi jobber med å gjøre kroppen sterk, fleksibel og utholdende, i tillegg bruker vi tid til avspenning og velvære. En treningsøkt for kropp, sinn og sjel. Du må ha med egen matte og håndkle på denne timen.

HOT STRETCH
HOT STRETCH er en klasse der vi jobber med å øke bevegelsesutslag i ledd. Vi jobber i oppvarmet rom i temperatur omkring 35 grader. Denne timen kan gjerne kombineres med en annen gruppetreningstime og er perfekt om du ønsker å bli mer fleksibel eller om du vil forebygge skader. Du må ha med egen matte på denne timen.

Varm YIN YOGA
Dette er en rolig yogatime som gjennomføres i oppvarmet rom, ca 33 grader. Vi har fokus på å bedre fleksibilitet rundt hofter, bekken og rygg. Vi blir i posisjonene over lengere tid og kombinerer dette med avspenning og pust. I Yin Yoga ønsker vi å tøye og åpne i dyptgående muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd.

YOGA STRETCH 
Dette er en yogainspirert stretching time for deg som vil bedre din bevegelighet. Gode lange strekk i en rolig atmosfære. Krever ingen forkunnskap om yoga og passer for absolutt alle, også om du føler deg «stokk stiv».

PILATES 
Pilates er styrketrening med fokus på kjernemusklatur. Gjennom kroppskontroll, stabilitet og fokus på pust vil denne treningen bygge opp indre støttemusklatur. Dette er fantastisk trening for kropp og sjel.

BODYBALANCE
Dette er en klasse som blander Yoga, Tai Chi, Pilates og som har fokus på bevegelighet og styrke. Du går fra timen med en følelse av tilstedeværelse og ro. Kontrollert pust, konsentrasjon og strukturerte bevegelser til musikk skaper en stemningsfull trening som får kroppen inn i harmoni og balanse.

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler